Over Synergos

Werken + Delen + Ontmoeten = Ontwikkelen

De start van Synergos

 

Synergos is een coöperatie waar inmiddels vele grote en kleine ondernemers werken, ontmoeten en delen.

 

De huurders van de diverse bedrijfsruimten zijn leden van de coöperatie en kunnen na een jaar lidmaatschap toetreden tot het bestuur om zo mee te werken aan de toekomst van Synergos. We kiezen voor een manier van werken waarin ruimte is voor een gezonde winstmarge, maar waarin ook aandacht is voor wat een ander nodig heeft. Vanuit deze gedachte willen wij onder andere maatschappelijke projecten ondersteunen, overtollig kapitaal gebruiken om anderen kansen te bieden. Het bestuur doet hiertoe jaarlijks een voorstel en de leden beslissen hierover mee.

 

De initiatiefnemers zijn er van overtuigd dat de tijd rijp is voor een andere manier van omgaan met elkaar, voor verantwoordelijkheid dragen voor wat er maatschappelijk speelt in onze omgeving. Bij Synergos zijn wij er van overtuigd dat deze visie klopt en prettiger werkt. Naast denken aan je winst, kijk je breder naar wat nodig is.

 Voel je betrokken bij anderen

 

Samen werken in één gebouw betekent dat je ruimte, kennis en specialisme deelt. De ondernemers binnen Synergos hebben hun eigen vakgebied. De diversiteit is groot, net als in de samenleving. Ondernemers krijgen kansen, en maatschappelijk ondernemen staat bij Synergos en haar huurders centraal. Dat merk je aan de sfeer, aan de ondernemers, aan de mensen die er werken.

 

Er is altijd verloop binnen een dynamische organisatie, dus heb je belangstelling voor een werkplek of kantoorruimte? Kom gerust eens langs en ontdek zelf de vele mogelijkheden.

Maatschappelijk

 

Synergos denkt graag mee wanneer ruimte nodig is voor organisaties die een maatschappelijk doel nastreven. Regelmatig worden er evenementen gehouden waar maatschappelijke doelen gepresenteerd worden. De gevestigde ondernemers bieden waar mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen aan werkervaring en opleiding. Als huurder ben je niet verplicht hierin actief deel te nemen, maar we vragen hierin wel een positieve houding.